Welkom bij Re-source

 

Oplossingsgericht werken 

 Oplossingen vinden waar u ze niet zoekt

Sneller resultaat, energie en motivatie.

Concreet en precies. 

Wetenschappelijke onderbouwd: lees hier en hier.

 

De huidige tijd vraagt om een nieuwe manier van managen. De medewerker vraagt bijvoorbeeld om vrijheid om meer plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Hoe ga je daar als manager mee om? Verantwoordelijkheid geven, de medewerker verantwoordelijkheid laten nemen, sturen op eindresultaat en de controle op input durven loslaten. Hoe doe je dat? Er is nu een krachtige methodiek die u helpt beter te luisteren én de medewerker te coachen naar de gewenste resultaten: “Luisterend naar resultaten”.

“Luisterend naar resultaten” is een methodiek die u helpt uw luistervaardigheden drastisch te verbeteren en positief te sturen op resultaat. Ze is o.a. gebaseerd op de methodiek van Kort Oplossingsgericht Werken.

Kennismaking "Luisterfilters en hun verrassende effecten".

Re-Source Trainen en Coachen en De Luisterfabriek verzorgen een kennismakingsworkshop. In drie uur doet u ervaring op met de effecten van luisteren en positief aansturen en oefent u de enkele bijbehorende vaardigheden. U leert deze vaardigheden toepassen, zodat u over een productiever en meer betrokken team beschikt.

Voor wie
Voor managers/leidinggevenden die hun medewerkers op basis van vertrouwen en positiviteit willen aansturen zodat doelen worden gehaald en de motivatie daarvoor hoog is.·U ervaart hoe uwaarneemt door uw luisterfilters, hoe u die kunt beïnvloeden en welke positieve verrassingen dat met zich meebrengt.Programma en datum

Workshopdatum wordt vastgesteld bij voldoende deelname.

 

Er wordt stil gestaan bij en geoefend in: luisterfilters, attitude, het circulaire proces, effecten van effecten, een filter van positiviteit, enkele praktische tools.

·

Verdere gegevens

 

Plaats: landgoed Stameren te Maarn

Tijd: van 9.30 tot 13.30 uur, inclusief broodlunch

Prijs deelname per workshop: €100,00.

 

 

Bevalt deze kennismaking met de methodiek dan is de volledige training iets voor u.

Nieuws

Herman Prüst

HERMAN2015 03 17 kleur 2